Over and out!

Skulle lätt kunna checka ut.  Tröttheten har tagit över.  Efter 7nattpass på raken så blir dagpasset imorgon en böld i röven. 
Dagen har gått fort. Kom hem,  städade, tvättade,  bäddade rent. Sedan lade jag mig för att sova ett par timmar.  Promenad med hela familjen för att sedan komma hem och duka upp kräftmyset. Datenight med K blev med hela familjen istället ❤ planering för framåt.
Älskar att sitta och spåna på vad vi ska ha för mål.  Vad vi ska sikta på för resa. Göra i ordning hemma? 
Ska ta mig för att måla trapporna i grått i alla fall. Ska ev klara av att göra de under fredagen. 
Lördag är det innebandy läger i Kungshamn. Evve är dock skadad i handleden. Men svårt att få henne att stå över.  Försöker fjäska in att vi kan gå på kvällsbio 😉 
 
Hösten är här. Tända ljus, snittblommor och gosefiltar. Visst är de underbart?!

 
Sitter nu på altanen. Retar säkert upp någon.  
Jag har ju en dålig ovana. Jag använder mig av nikotin i form av rök. Har en större diskussion med grannen på ena sidan som vi inte får sitta altanen när ovanan utförs. För när dom har öppet så måste vi sitta på framsidan,  men är som där så kan vi inte sitta där heller.  Men nu orkar ja inte bry mig mer. 
Barnen blev tillsagda att när de spelade fotboll på framsidan kl 19.00 så skulle de gå någon annan stanns. På baksidan har detta andra barn sitt rum så då skulle de vara tyst efter 19 på den sidan. Vi byggde ut altanen och då var det för mycket insyn till deras tomt,  så vi byggde staket och då är de fel för det blir för instängt hos dom.  
Oklart hur det någonsin ska kunna bli rätt. 
Men nu ikväll orkar jag inte bry mig.  Jag bor också här. 
 
Ha nu en riktigt härlig onsdag! 
Xoxo // J

Mäktigt & gåshud.

Jag hade så svårt för att ta mig upp ur sängen i morse.  Oklart varför. Evve cyklade iväg vid 9 tiden för att möta tjejerna för att sedan ta sej till fotbollen. Match kl 11 🙌 så den fick vi skydda till.  Jag,  Elliot och Teddy! Plocka med madrassen, täcke och kuddar. Det är nämligen träningsläger för f07. 
K gör helgen och idag är det dessutom ett bröllop som ska serveras så jag och Elliot har fått styra upp dagen själva. 
Efter matchen åkte vi hemåt,  passerade min mors café som hade besök av 80 st Harley Davidsons. Så vi åkte hem och lämnade teddy gör att sedan åka ner tillbaka och fika samt kolla in hojarna. 
Sedan har vi bara chillat. Jag har pysslat med tvätten,  disken, bytt gardiner och fullt i grått på köksluckorna. Så nu ska de bara lackasoch sedan är fett klart.  Så kan jag börja med något njut projekt 🤗 
Ev att det blir tvättstugan.  
Rastlös dom jag är. 
Har även en plan är jag ska börja träna. Sluta äta kexchoklad till middag/ lunch/frukost. Få till hållningen och stärka kroppen.  
 
Nu är det jag som hoppar ner i sängen och drömmer mig bort till Bahamas. 
Sov så gott! 
 
Xoxo// J
 

Genuint glad för andra?!

De senaste dagarna har jag läst på flera IG sidor om nättroll. Jag kan inte för mitt liv förstå hur någon kan gå in och skriva massa elaka kommentarer till någon annan. Hur kan någon vara så elak? SÅ avundsjuk/svartsjuk på någon annans framgång?
Framför allt kvinnor. Bör inte alla vara med och peppa och lyfta varandra. 
 
Vara genuint glada för att den andre lyckats med sitt projekt? Arbete? Renovering hemma? Middag på stan med sin andra hälft? Eller vad det nu än må vara?
Jag jobbar heltid, och lite till. Trivs som attans på mitt nuvarande jobb. Så roligt att gå till jobbet, även om jag ofta säger att jag är otaggad (tråkigt att lämna familjen mitt i myset). 
K har ett bra jobb. Barnen är med i aktiviteter och umgås med vänner på fritiden. Vi bor i ett radhus, som vi har renoverat lite här och lite där. Har fortfarande en hel del projekt kvar, men vi betar av lite i taget.
I våras/sommras byggde vi ut altanen ytterligare så satte vi upp insynsskyddat staket på var sida angränsande till grannarna. Världens diskussion blev det med de på ena sidan. Men det är en annan historia.
Vi bytte ut våra utemöbler, inhandlade en solsäng, som vi njutit i nu under sommaren. En spa pool från www.m-spa.se och en solstol som är guds gåva till altanerna/uteplatserna. 
Vi har målat om köket, gjort i ordning i barnens rum, samt bytt ut lite små saker här och där. Detta året var vi till Portugal i april. I oktober blir det Karibien i 10 dagar. 
Har jag tur så blir det Thailand i mars 🙃
Det sticker lite i ögonen på några stycken. Men vi väljer att resa så ofta vi kan, vilket har vart 2 ggr om året. 
Älskar värmen och lata dagar på stranden. Med utflykter till olika magiska platser. 
Älskar att vara med familjen. 
Barnen, K och Teddy är det bästa jag har.
 
Så när jag läser om påhoppen som gjorts så blir jag så arg. Orolig. Samt så ledsen för att dessa människor inte har det så själva. Att de inte vågar eller har lyckats uppnå sin dröm. 
 
Jag blir orolig för att jag vet att en del inte kan låta påhoppen rinna av dom. 
Jobbar inom myndigheten och det är så många som inte mår bra. Som uttrycker livsleda. I alla olika åldrar. 
Det är förkastligt att slänga en otrevlig kommentar som kan leda till en suicid handling. 
 
Nu blev detta extremt långt. Men jag hoppas innerligt att det blir en ändring i världen snarst. Att vi alla kan peppa varandra och berömma varandra.
 
För övrigt så har fredagen spenderats hemma. Barnen ville ha en chill-dag. Handlade lite snabb, sedan kommer familjen Omar. Pannkakslunch. Promenad till mormor, glass och kaffe. Sedan bara bus hemma.
Planterat lite ljung och andra höstblommor. Ja för nu är hösten här. 
Sedan kom lillasyster. Fick gosat med bässen och busat med Olly. 
Sedan tacos med familjen. Imorgon blir det fotboll mest hela dagen. Evve spelar match kl 11.00 och sedan har de träning och aktiviteter. Får se hur länge jag och Elliot underhåller där. K jobbar sent så jag och Elliot får ha eget lördagsmys. Byta gardiner i alla rum hemma tänkte jag. 
 
Söndagen bjuder på ett Triahtlon för Evve. Sedan jobbar jag till natten. 
Nu är snart semestern slut på riktigt. 
Dröjer det till 26 Oktober innan ledigheten börjar igen. 
 
Ha nu en fortsatt härlig kväll och helg.
Krama om varandra så mycket ni bara kan.
 
XOXO// J

Onsdag 15/8

Vaknadevid halv 9, som vanligt nu mer. Efter att ha börjat med skiftjobb så sover jag mycket längre än tidigare. Fick stressa lite då jag skulle vara i stan kl10.00 för påfyllning av fransar. Jag och K åkte in,  skulle ta en tur på stan efteråt.  Men det blev en tur på stan direkt och lite lunch på de, bokat fel dag.  Hade ingen tid förrän nästa vecka. 
Hur många ggr kan jag göra det felet? 
Blir tokig på mig själv.  
Fick iaf handlat lite byxor till Elliot,  skor till mig själv,  fotbollsskor till Evve och shorts till K. 
Åt lunch på Le Pain och pratade.  Inte varje dag jag och K får tid ihop.  
 
Gjorde natten till igår. Det var full rulle! Fixade med mina blommor när jag kom hem. Så mysigt med tända ljus och snittblommor! 
 
Huset fullt med barn. 
älskart!
Nu blir det lite tvätt och fix. Ska försöka få till tvättstugan också,  fixa duschen så att vi slipper slåss om duschen där uppe.  
Sent igår kväll så hoppade jag, K och Elliot i poolen. 37 grader 👌
 
Nu mina vänner,  önskar jag er en härlig lille lördag! 
XOXO// J

Regn och rusk..

Jösses vilket busväder vi fick idag. Regnar, åskar, blixtrar och haglar. Har gjort i flera timmar.  Välbehövligt, så klart. Denna SOMMAREN, för det har verkligen vart en riktig sommar! Så har vi ju grill/eldningsförbud och i kommunen där jag bor har vi dessutom bevattningsförbud. 
 
Så nu har jag och Lilleman myst ihop oss i soffan. Teddan ligger såklart här brevid mig också 🤣 
K och Loppan är i Nordstan och shoppar. 
Jag funderar lite på vad vi ska äta till middag och om jag ska beställa hem en ny Zadig &Voltair parfym. Min är snart helt slut. Oklart om jag nu mer får hjälp av någon i familjen att göra slut på parfymerna?! 
 
Önskar er alla en härlig lördag!
 
För övrigt så står min "ovala" studsmatta kvar i stormen. Det är en historia för sig. Ska berätta för er en annan dag. 
Xoxo// J

Wish, livsfarligt och galet olikt...

Nätterna på jobbet kan ibland innebära att jag sitter och slösurfar lite på nätet. Kollar inredning, kläder, resor och diverse saker. Hamnade på www.wish.com av någon underlig anledning. Det var ju löjliga priser på en hel del saker. Sedan stod det att leveranstiden kunde dröja upp till en månad. Men jag tänkte att det gör ju inte så mycket, Bahamas är ju först i Oktober. Så jag började kolla runt, knappade in flera bikinis och klänningar i min varukorg. Även en hängmatta, ljusslinga och några playsuits. 
 
Paketen började trilla ner i brevlådan allt eftersom. Tog inte mer än 7 dagar, så de gick ju väldigt fort.
Jag läste så klart vad andra tyckte om storlekarna och beställde därefter. Jag har S i vanliga fall men köper gärna M för att jag trivs inte så bra i tighta kläder. Beställde då i XL, för att en S skulle behöva beställa L för att det skulle passa. Ja ni hör ju själva hur de låter. Men första bikinin, den var så stor att jag inte ens fyllde ut den med en bh under. Jag har ju såå liten byst att det är svårt som de är att hitta något som passar. Trosan var så liten så jag visste inte om de saknades en del på den eller om tyget tog slut eller hur det var tänkt. 
 
Sedan har mina köp trillat in. Linnet var helst snett, oklart om det är någon som sytt den i sömnen eller om tyget var slut. Hur som helst så tänkte jag att det kan ju bara bli bättre. Öppnade glatt nästa paket och där var hängmattan, någon typ av anordning för att förvara sovsäcken i. Jag vet på riktigt inte hur det är tänkt. 
 
Jag har ju haft årets otur med alla mina köp. 
 
Annars har denna dagen vart bakvänd.
Vaknade i morse efter några timmars sömn och kunde knappt prata. Nyst konstant sedan jag vaknade. Kollade mig i spegel och undrade vem som var på besök. Fick ringt min bror för att tala om att jag/vi inte kommer på kalaset idag. När HELA familjen äntligen ska samlas, då blir jag sjuk.
 
FIck avbokat städet. Denna veckan också. Ingen som städat ordentligt här sedan JESUS gick i blå shorts. Men på måndag då kommer dom och gör en storstädning.Så skönt!
Vad som är värre är att de kommer klockan 8,00 och jag är hemma vid den tiden från jobbet. Ska göra 19-07 sedan så jag skulle behöva några timmar sömn. K ska tydligen jobba sent så jag kommer ju att vara ensam med barn och hund hela dagen också. 
 
Nu folket är det dax att bara vara. Vi har intagit middagen som idag var fläskfile, potatisgratäng, sallad och BEA. Öppnade även en flaska Goda Bubblor N2. Sett den på så väldigt många IG konton i sommar, så tänkte att jag får ju testa den. Men jag är inte förtjust i vin. Varkem vitt ,rött eller rosé. Det jag gillar med God Dryck är att överskottet går till välgörenhet. Sedan är de alkoholfritt. 
 
Önskar er alla en fortsatt härlig fredag och helg!
 
                                                 XOXO // J

Guess whos back....

Pratade med Therese som jag brukar göra några ggr om dagen.. - du borde börja blogga! Skrattade åt henne och frågade varför? - folk skulle skratta ihjäl sig åt dina historier.  Jag förstår ju henne för jag har ju världens otur i mycket. Allt blir inte alltid som jag tänkt mig. 
 
Iaf så slog jag bort tanken just då. Under kvällen började jag fundera och googlade lite.. (det som inte finns på Google finns ju inte) och hittade min gamla blogg.  6 år sedan jag skrev ett inlägg! 
 
Tänker att jag ska ge det ett försök! 
Så imorgon ska ni få historien om wish ordern jag har lagt. Den är kaos! 
 
Sov så gott!
Xoxo // J

RSS 2.0