- Jobb, jobb och lite mer jobb.

Nu har jag jobbat i en månad, och det känns som jag inte gjort annat. Konstant trött och vet inte riktigt när det ska gå över. Längtar efter dagarna när man vaknar och är ledig och kan göra det som faller än in. Sol och bad och lata dagar på standen är precis vad jag vill ha nu. Dock har jag valt att bara ta ut en vecka semester i sommar, vilket innebär att jag har ett år kvar innan jag får njuta! Men det kan det vara värt! Ska verkligen ta vara på de dagar jag är ledig och de dagar jag börjar sent.
 
Planerar att åka till havet någon dag när solen lyser på oss. Gud vad jag längtar efter salta bad och klippor.
Skulle kunna skaffa barnvakt för det. Inte för att jag vill gå ut och parta utan för att få ligga på en klippa och njuta fyra timmar av lugnet och solen som bränner på kroppen (solskyddsfaktor 50 naturligtvis) och en bra bok. Underbart!
 
Imorgon börjar jag 14, så vi får se vad vi hinner med innan det är dax att styra mot Alingsås! Kanske en tur upp till päronen, annars får jag ju inte se min mor på ja vet inte hur länge.
På torsdag fyller pappsen år. Det firar jag och barnen och lillebror med jordgubbstårta innan jag lämnar dom för kvällsjobb =)
 
Helgen är jag ledig och då hoppas vi på sol. Fredag ska vi dansa runt midsommarstången med blommor i
håret och under kudden. Jag har ju dock redan hittat min prins, men det är fint att bevara gamla tradioner och sägner. Håller ni inte med?!
 
Ville bara uppdatera er om att allt flyter på. Dagarna springer iväg och egentligen tycker jag det är skönt med lite rutin.
På måndag ska vi hälsa på på Elliots dagis. Ska bli spännande!
 
Nu är det jag och Koffe och en film. Innan jag ska stänga mina gröna ögon för natten ;)
 
Over and out,
 
Kärlek <3

-Snart är det sommar ;)

riktig sommar. Snart är det ju midsommar och efter det så kommer sommaren. Idag efter jobbet skyndade jag hem till lilla familjen för att hinna njuta lite av solen innan det var dax för simskola med Evve. Underbart att slumra på en filt i gräset. Jobbet kallar imorgon också, har fortfarande inte riktigt fattat att jag börjat jobba. Känns lite overkligt att jag dessutom bytt jobb efter alla år i Partille. Saknar alla goa skratt och att slänga käft med en del kunder. Men jag hittar säkert någon som handlar på Åkanten att slänga käft med snart. Ems får bli den jag skrattar med =) och åt ;) Nästa vecka är det midsommar. Ser fram emot att få göra blomsterkransar till barnen. Fixa i ordning middag och mysa med familjen. Blir en repris från förra året. Går ner till "gräsplan" i grannområdet där det är dans, lotteri, godisutdelning och massa mys. Nu ska jag spendera 15 min åt att ta reda på vad jag vill utbilda mig till. Det är svårt, jag vill göra något nytt. Något jag kan tjäna pengar på så jag kan säkra barnens framtid. Vad skulle jag kunna göra då? Over and out. Kärlek <3

- Lata dagar i solen!

Idag vart jag mer död än levande när Ellior slog upp sina blå. Klockan visade 3.50, vilket är mitt i natten enlig mej. Men vi gick upp, satte på kaffet och sedan försökte jag lägga mej med honom på madrassen och mysa men det gick mindre bra.
 
Igår hade jag en kort jobb dag. Jossan och barnen kom hit efter lunch och busade några timmar. Sedan var det dax för lite middag. Ingen tacos igår inte, grillade och gjorde en potatisgratäng!
Underbara sommar!
Hann med att spela lite kort och mix max med Evve och Koffe innan lilla damen skulle krypa ner i säng.
 
Idag vart det storstädning för hela slanten innan vi packade in oss i bilen och åkte upp för att ta Fiffi på en promenad. Sedan kom Brittis och Mikael och vi styrde då mot Alingsås. Lunchade på ett litet ställe på en innergård. Så himla mysigt! Bara njöt i solen.
Grillade korv här hemma på kvällen och till lördagsmys doppade vi jordgubbar i smält choklad =)
 
 A kom upp på en kaffe nu på kvällen. Vilka historier!
 
Njuter av varje minut ihop med lilla familjen!
På måndag är det dax för jobb igen. Satan vad dagarna springer iväg. Hinner inte med. Men det är så det ska vara. Underbart var ordet.
 
Hoppas på sol imorrn, så jag kan bre ut mej på en filt på gräsmattan och bara njuta!
 
Nu ska jag krama om Koffe och vila ögonen.
 
 
Over and out.
 
Kärlek <3

RSS 2.0