- Hektiskt helg.

Normalt brukar ju helgen vara den tiden på veckan då man tar det lugnt, sover lite längre och bara njuter. Men i denna familjen och många andra naturligtvis (varför skulle vi vara speciella?) så blir det alltid så hektiskt på helgen. Lördagen sparkade vi igång med lite bak på morgonen, plockade och städade. Sedan packade vi in oss i bilen, jag och barnen då Koffe var på "semester" (läs; JOBBET) och styrde bilen mot Lerum för att lämna Evelin på knatteskutt. Jag och Elliot tog oss en rask promenix genom Hulan. Sprang in på ICA tillsammans med alla andra galningar som fått lön, bidrag, pension mm och plockade snabbt ihop några grejer till kvällens mys. Sprang sedan bor till Evve och sedan skyndade vi hemåt. Tvättade av oss och hoppade i kalaskläderna.
 Mot Övfre Tollered ;) för att fira hela familjen Träsklund! Ja fem st som fyllt år inom loppet av 30 dagar. JÖSSES!
Sång, grillat, barbietårtor och skattgömme-letning och paketöppning hanns med på 3 timmar.
 
Hann mysa lite med min älskade moster Bibbi. Denna kvinnan är en av de jag håller närmst mitt hjärta. Hon har alltid haft en speciell plats och kommer alltid ha!
 
Evve och Lova lekte lite innan det var dax att göra kväll. Hann få i barnen lite korv med bröd till kvällsmat, sedan stupade de i säng och jag var inte långt efter.
 
 Idag gjorde vi morgon redan kvart över fem, vid 8 var vi återigen på ICA för att inhandla en liten blomma till familjen Omars trägård. Paxade hallonbuskar, funderar på vart jag ska sätta våran. Känner att jag verkligen vill ha ett hus att pyssla med nu. Tillbaka till morgonen. Frukost hos familjen Omar. Underbart att äntligen få ses. Det var inte en dag för sent.
Jättefin lägenhet har de flyttat till.
Satt och tjötade och barnen lekte. Sedan svepte jag min tredje kaffe och packade in ungarna i bilen igen och styrde hemåt.
Lillasyster skulle komma för att passa barnen undertiden som jag var på fotografering på mitt NYA jobb. Jäklarns vad bra det kommer bli. Jag är så himla nöjd. Detta kommer verkligen bli kanon, jag känner det hela vägen in i hjärteroten.
 
Innan jag åkte hann jag även med att sälja vår ena barnvagn. Ja, så det kan gå.
 
Korten klara, jag fick visa min fina positiva/roliga/fantastiska/ödmjuka sida och underhålla på den nivån jag är bäst på haha.
Sedan gick jag en liten promenix med Fiffi och gav henne mat för att allra-käraste-syster skulle slippa =)
 
Hem, började fixa med maten. Tog på lilleman kläder och gick ner till lekplatsen en sväng i sällskap med Åsa.
 
Helt underbar söndag, som gått i racerfart.
 
Nu på kvällen fick jag ett sådant fint meddelande utav en gamal vän till min mor. Som det värmde mitt hjärta!
 
Nu är det jag som ska krama om min man. Njuta av de få minuterna som jag orkar hålla mej vaken =)
 
Over and out.
 
Kärlek.
 
 

- Fritidsintressen?

Jag har så mkt jag vill göra. Sy, måla möbler och fixa med inredning, ja det finns massor med saker jag skulle pyssla med om jag bara hade tiden. Idag har vi dock hunnit med lite plantering av blommor på framsidan. Blev riktigt fint och vårigt! Sedan har vi pysslat färdigt våran klocka. Har satt upp stora visare på väggen och runt om sitter ett litet kort i ram, ett för varje klockslag. Korten är från olika stunder i vårat liv =) Alla i familjen är med <3
 
Jag och barnen åt middag då Koffe slutade5 idag, sedan var det bad i vanlig ordning på torsdagar. Mycket att prata om idag efter att vi vart på drop-in på dagis. Älskar att se hur Elliot skiner upp när han ser Evve. Hur dom leker med varandra så fort vi kommer för att hämta hem storasyster.
Det är banne-mej lycka i mamma hjärtat.
 
Fredag imorgon och Koffe jobbar sent. Fredagsmys med ungarna och sedan blir det mera mys med Evve när Koffe kommit hem.
 
Lördag är det knatteskutt och sedan blir det kalas i Tollered för ^"pysslingarna". Söndag ska vi försöka träffa Jossan med familj och sedan ska jag till nya jobbet och ta kort med den nya personalen.
 
Nu går det undan. Dagarna springer iväg. Men det är härligt!
 
Nu ska denna damen lägga sej i soffan och mysa med Koffe och kolla på Arrow!!
 
Over and out!!
 
Kärlek <3

- Sjukstuga, IGEN.

När ska denna våren ta fart på riktigt? Känns så utdraget. Elliot har feber,snorar och hostar. Det är ju inte länge sedan han var kass och Evve som precis börjat återhämta sej ifrån sin förkylning. Men snart, då ska vi vara friska och krya. Jag hoppas ju dock att denna förkylning som Elliot har är början på vattkopporna som vi går och väntar på ska dyka upp.
 
Imorrn ska Moffe spela på dagis, så jag och Evve ska baka muffins ikväll. Lite onsdagsmys är ju aldrig fel.
 
Nu ska denna mamman pyssla lite och sedan blir det lite vila innan vi ska hämta Evve och Lova.
 
 
Njut av dagen!
 
 
Over and out!
 
Kärlek <3

- Nu jä*lar i havet ;)

 
Jag längtar så otroligt mycket! Men imorrn då smäller det.
 
Dagarna har sprungit i väg. har vart ute och ränt flera kvällar i veckorna.. Började med en liten kvällsdejt hos Tess förra tisdagen, på onsdan körde jag ett kvällspass på jobbet.  Som jag saknar alla trevliga stunder med all go personal och alla goa kunder. Pulsen när man ser att det är kö, när man känner att det börjar köra ihop sej för att man är för lite i personal och känslan när man ser att satan vi grejar detta. Underbart!
 
Sedan i lördags var jag och Koffe i stan och tog en fika innan vi möte upp svärföräldrarna utanför Rondo. After Dark för hela slanten. Kanon god mat, fantastisk show och ett härligt sällskap. Sedan for vi hem och tjötade lite med lillebror och hans fina Cissi som vart barnvakt åt trollen. Kom inte i säng förän efter halvv två. Det var länge sedan mina ögon var öppna så länge =)
 
Söndagen spenderades hemma. Koffe jobbade och vi hälsade på morfar och moster en liten stund.
 
I måndags var jag, lillasyster och mor på spa. Underbart! Sedan åt vi en god middag tillsammans. Mitt hjärta blir så varmt när vi får chansen att sitta och prata och skratta.
Tisdag, som igår var jag i stan på kvällen och åt en sen middag med Stålis och Hirvan. Amazing Thai kommer gå i konkurs om vi fortsätter att gå dit. MEN va skönt att få komma ut och umgås lite utan barn.
 
Nä, jag älskar mina barn över allt annat på jorden. Men för att vara en bra mamma behöver man andas. PUNKT.
 
Idag har vi vart ute nästan hela dagen, så jädrans skönt att våren börjar komma.
 
Imorgon är det torsdag och då är det lilla mormor som ska få lite besök.
 
Frågan är bara vad vi ska hitta på för middag.Känns som jag lagat allt som går. Men jag får sova på saken, så kanske jag kommer fram till något gott och enkelt.
 
Helgen som kommer blir det jobb. En härlig känsla sprider sig i kroppen. Snart, snart kommer bomben!
 
Söndag ska vi även på cirkus, Evelin vann två biljetter. Så nu ska vi gå!
 
Älskar att ha lite utflykter med min lilla familj. Det ger mej så mkt energi.
 
Nu ska jag kolla klart på Greys. Sedan ska jag krypa ner brevid min blivande man.
 
Sov gott
 
 
 Over and out.
 
 
Kärlek!
    
                                         
 

- Längtar så ja spricker!!

Snart är denna veckan över och jag kan skrika av lycka! Det gör jag ju dock redan idag, men bara på bestämda platser. Man vet ju aldrig vem som plockar in mig annars ;)
 
Helgen har sprungit iväg, igår vart Bobbo och Cissi barnvakt till trollen här hemma när jag och min blivande man var på Rondo After Dark med svärpäronen. Brittis fyller 65 idag och det skulle firas. Så himla roligt, god mar och ett fantastiskt trevligt sällskap!
 
 
Nu sover lilleman, Evve sover hos mormor och morfar och jag och Koffe ska kolla en serie sedan blir det att krama kudden, då lille E valde att göra morgon redan vid halv 5 imorse.
 
 
 
Kärlek till er alla!!
Snart kommer denna bloggen att dra igång, det kommer bli dagliga uppdateringar och bilder!
 
 
Jag har så mkt på agendan!
 
 
Kärlek!
 
 
Over and out!
 
 

RSS 2.0