- Landskrona..!

Som man har väntat på att denna dagen ska komma. Ända sedan förra året då vi var i Svanneholm. En av de bästa kvällarna i mitt liv. Hade så fantastiskt roligt. Så nu har dagen kommit. Vi har packat in och i bilen, tankat och hunnit stanna på skopunkten för att byta in Evelins skor som vart trasiga. Blev två par nya till. fantastiskt bra!
Så nu sitter vi i bilen och rullar neråt landet. K ska agera grillmaster idag och jag ska göra det som jag är bäst på. Ja att prata i walk i talkies och se till att alla kändisar är på plats!

Har hittat mitt drömhus. Det är så fint och mysigt. Inte ett sådant där flång nytt som man bara behöver klappa händerna en gång fär att tända lamporna och klappar man två gånger så öppnas dörren.
Utan ett hus som är precis lagom i ordning. Köket är dock nytt, badrummen är nya och det är så där mysigt. Tomten är lagom stor och altanen ligger super mysigt.
Ja perfekt helt enkelt. Så nu ska jag bara vinna på lotto =)

Jobbet knallar på. Tycker det är lika roligt fortfarande, vilket är en fördel. Hade ju vart tråkigt om man vantrivdes på jobbet. Har flera utmaningar jag ska ta tag i och det kommer bli succe. Snart är det semester också. Vilket jag kör nedräkning till!

Midsommarafton jobbar jag till elva, sedan bär det hemåt. Ska fira ihop med familljen Omar. Först ska vi dansa runt stången på nääs. Sedan blir det hem till oss och äta middag och jordgubbar och glass. Detta servi fram emot. Planen är liseberg på söndagen. Får se vad det är för väder och hur mkt folk det kan tänkas vara där den dagen.

Nu är det jag som ska vara social mot K.
Over and out.


Kärlek.

Ska sanrt stanna och fika med lillasyster och Baddeman.

Önskar att mor min kunde vart med. Men hon får jobba. Så jag har med mej kameran för att ta kort på allt och alla!


RSS 2.0