- Kors i taket.

Jag skäms, jag har ju inte bloggat på hur länge som helst. Det är inte ok. Jag borde verkligen tänka om och göra rätt. Men jag hinner inte alltid med allt jag vill göra eller vad jag planerar. Det är precis som att dygnet har kortats ner med 4 timmar. Jag har i alla fall gjort mina sista timmar för detta året. Vilket faktiskt känns riktigt gött. På måndag är jag tillbaka på jobbet och då med en ny titel. Jag är då där som säljledare över förbutiken & fastfooden. Det ska bli så roligt att börja på något nytt, ser verkligen  fram emot denna utmaning.
Nyårsafton blir det lugnt hemma. Familjen Omar var det tänkt från början, då jag bjöd in oss själv. Men det blir nog bara till att vara hemma. Äter kanske middag med familjen. Vi får se! Kristoffer jobbar kväll idag och dag imorgon. Så får se hur mkt han orkar?!
Nu ska jag och Evve pysa ner till gamla mormor och hälsa på en sväng sedan ska vi handla lite snabbt.
Syster och Badde är nu i Thailand och göttar sig på stranden. Blir så trött, är inte alls avundsjuk.
Skulle ge mkt för att få ligga på stranden och bättra på brännan, sippa drinkar, klappa vita tigrar, rida på elefanter, dyka bland fula fiskar och bara vara. Fy satan vad underbart. Ja önskar dom en fantastisk resa!
NU mina vänner, njut av resten av kvällen.
Over and out.
Kärlek.

- Vattkoppor =)

Då var man tillbaka i verkligheten igen efter en vecka hemma med en prickig Evve. Vattkoppor lagom innen jul, det är de inte alla som lyckas med.
Familjen Nilsson kan!

Vart på lite utflykter.
Freeport.
Frölunda torg.
Allum.

Vart hos Jossan m familj.
Haft pyssel och mys med familjen och respektive.. Eller ja vi kallar dom familjen också!

Nu ska ja sova.  Börjar 7 imorgon. Klockan tickar.


Puss och kram

Over and out.


Kärlek.


- Long time ago.

Nu var det på tok för länge sedan jag bloggade. Har inte haft tid helt enkelt?! Eller så är dt så att ja fallit i förälskelseträsket ;) Vilken underbar känsla. Har verkligen träffat en helt underbar människa. Fantastiskt.
Evelin har vattenkoppor, så vi är hemma denna veckan. Igår städade vi, plockade i ordning lite bland mina gardrober. Idag har vi hängt upp julgardinerna och plockat fram juldukarna. Tvättat några maskiner, bäddat rent i sängarna och vikt tvätten. Sedan upp till mor och far för att baka lite pepparkakor med dom och systeryster. Sedan gjorde jag och syster även lite julgodis. Corn flakes/choklad godisar. Smarrigt!!
Snart kommer lillebror och Cissi hit och hälsar på. Ska äta middag med oss, har inte träffat dom på ett tag. Joanna jobbar kvällen idag, tråkigt att inte alla är samlade. Men vi tar igen det på söndag, då vi ska ha pyssel och mys med hela familjen.
Ikväll blir det mys med min smatterhöna.
Jobbar helgen, vilket jag faktiskt ser fram emot. Ska bli skönt att komma tillbaka, har ju inte jobbat på en vecka nästan. Klirr i kassan?
Nu ska ja göra lite sallad till maten.
Mamms kockar redan till köttet.
Over and out.
Kärlek.

- Bowling.

Ikväll är det jag och resten av skiftet som träffas för att utmana varandra i bowling.
Jag ser fram emot att få krossa dom ;)  Sedan är det middag och tjöt en stund. Ska bli jätte mysigt och roligt. Kameran är med packad redan, detta måste ju fotas..!
Imorgon är det lördag, vilket innebär mera mys.
Denna helgen ska det bara handla om mys! Love!
Dagarna har gått riktigt bra på jobbet. Haft mycket att göra och fått gjort en hel del också.
Snart är det julafton. De springer ju iväg mot dagen med STORT D!
Julafton!
Evelin är helt tokig i tomten och allt vad julen heter!!
Nu ska ja krypa ner under en filt och bara mysa en liten stund innan ja gör mej redo inför kvällen!
Over and out.
Kärlek.

RSS 2.0