- Sommar?!

Undrar vart denna sommaren har tagit vägen? Snart har hela Juli också gått och jag har inte badat en ända gång..
Inte okej!
Men kanske, kanske är det så att den kommer nästa vecka. Koffe fyller år den 25 och enligt honom så har det aldrig varit dåligt väder på hans födelsedag.
Idag gjorde E sitt sista blodprov, och allt såg bra ut! Pjuh, kan pusta ut och ta det lugnt.
Åkte sedan till frölunda och shoppade lite. Evve fick ny klänning, t-shirtar och linnen. Elliot fick ett par jeansshorts och ett set med linne och shorts, strumpor och en onepice. Jag hade kunnat handla hur mkt som helst, men man får hejda sej lite. Någondag ska jag handla til mej själv och till Koffe.Det kan behövas förnyas i våra gardrober också!
 
Imorgon blir det Alingsås för veckohandling ;) sedan kommer Elias hit och ska spendera natten här. Evve är så pirrig för detta så hon vet knappt vart hon ska ta vägen!
 
Det blir nog en liten promenac/cykeltur och sedan lite mys hemma med film och popcorn. På onsdag stannar vi på middag hos familjen Omar när vi lämnar Elias. Koffe jobbar ju sent så det kan vara trevligt att umgås lite.
 
 
På söndag blir det frukost med Bettis och hennes töser, det var en evighet sedan så det ska bli jätte mysigt.
 
Sedan får vi se vad resten av veckan har att bjuda på. Ska tvinga syster att umgås med mej och barnen någon dag nu när hon har semester!
 
Koffe är ledig först vecka 32, då blir det The Reef och lite utflykter.. Marstrand! Lite förslag på vad man kan hitta på är välkommet. ALV har vi ju varit på, och det var helt fantastiskt! Evelin älskade det och det gjorde jag och Koffe också! Dit ska vi fler gånger, men nästa gång blir det stuga och inte hotell. Så man slipper rulla över varandra för att gå på toa.
 
 
Nu är det jag och älskling som kryper ner och kramar kudden!
 
 
Over and out.
 
 
Kärlek <3
 
 
 
 
 

RSS 2.0