Over and out!

Skulle lätt kunna checka ut.  Tröttheten har tagit över.  Efter 7nattpass på raken så blir dagpasset imorgon en böld i röven. 
Dagen har gått fort. Kom hem,  städade, tvättade,  bäddade rent. Sedan lade jag mig för att sova ett par timmar.  Promenad med hela familjen för att sedan komma hem och duka upp kräftmyset. Datenight med K blev med hela familjen istället ❤ planering för framåt.
Älskar att sitta och spåna på vad vi ska ha för mål.  Vad vi ska sikta på för resa. Göra i ordning hemma? 
Ska ta mig för att måla trapporna i grått i alla fall. Ska ev klara av att göra de under fredagen. 
Lördag är det innebandy läger i Kungshamn. Evve är dock skadad i handleden. Men svårt att få henne att stå över.  Försöker fjäska in att vi kan gå på kvällsbio 😉 
 
Hösten är här. Tända ljus, snittblommor och gosefiltar. Visst är de underbart?!

 
Sitter nu på altanen. Retar säkert upp någon.  
Jag har ju en dålig ovana. Jag använder mig av nikotin i form av rök. Har en större diskussion med grannen på ena sidan som vi inte får sitta altanen när ovanan utförs. För när dom har öppet så måste vi sitta på framsidan,  men är som där så kan vi inte sitta där heller.  Men nu orkar ja inte bry mig mer. 
Barnen blev tillsagda att när de spelade fotboll på framsidan kl 19.00 så skulle de gå någon annan stanns. På baksidan har detta andra barn sitt rum så då skulle de vara tyst efter 19 på den sidan. Vi byggde ut altanen och då var det för mycket insyn till deras tomt,  så vi byggde staket och då är de fel för det blir för instängt hos dom.  
Oklart hur det någonsin ska kunna bli rätt. 
Men nu ikväll orkar jag inte bry mig.  Jag bor också här. 
 
Ha nu en riktigt härlig onsdag! 
Xoxo // J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0