- 24 Mars 2013

Underbara söndag.
Jobbat helgen, vilket har varit en upplevelse. Fredagen började med ett extra barn, Evve bästis kom hit.Pyssel, våffellunch med mostis och sen lite snabb handling. Hem för att fixa lite middag och sedan for vi ner till skolan för att lämna in kläderna till försäljningen. Alltid lika spännande att se hur mkt man får sålt, dock blev det inte lika mkt denna terminen som förra. Men allt är ju plus i kassan, det är ju mesta dels kläder som bara ligger på vinden och har gjort det sedan Evve var liten.
 
Jag och Koffe myste i soffan och töserna myste på rummet. Somnade som två stockar strax innan halv elva efter en del fnitter och viskande.
 
Lördagen bjöd på knatteskutt i vanlig ordning och sedan vart det jobb för min del. DELI. 4 år sedan jag var där och jag kände mig lite som ett ufo. Men jag klarade av dagen och skyndade hem till K och dotter.
Klockan ringde tidigt imorse. Jobbet kallade igen, konstig lite halv seg dag. Men klockan blev tre till slut och väll hemma så packade in oss i bilen och styrde upp mot päronen där syskonen och Cissi också befann sig.
 
Söndagsmiddag med hela familjen, det var länge sedan och väldigt uppskattat. Kladdkaka till efterrätt.
 
Underbara familj!
 
Nu är det läggning av stort barn och sedan ska jag krypa ner i soffan. Febern börjar stiga och min hals gör verkligen ont.
 
 
 
 
Jag har lovat mig själv att börja blogga igen, det är kul att kunna blicka tillbaka.
 
 
Njut av kvällen!
 
   Over and out!
 
Kärlek.
 
 

RSS 2.0